Craiova: Bani europeni pentru firmele oltene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei noi contracte de finanţare pentru întreprinderile mici şi mijlocii au fost semnate marţi la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Valoarea contractelor care au primit deja finanţare europeană prin Porgramul Operaţional Regional a ajuns astfel la peste patru milioane de euro. De bani vor beneficia firme din Dolj, Gorj, Olt şi Vâlcea, care vor să-şi retehnologizeze spaţiile de producţie.
„Contractele semnate au ca obiectiv achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, precum şi construirea sau modernizarea spaţiilor de producţie sau servicii pentru activităţi precum: contrucţii, publicitate  şi măsurători topografice. Implementarea cu succes a acestor  proiecte, înseamnă  realizarea obiectivelor  propuse prin investiţii viabile care să sprijine dezvoltarea viitoare a fiecărui beneficiar în parte”,a  declarat Marilena Bogheanu, directoarea ADR Sud-Vest Oltenia. Alte şase proiecte care au fost aprobate se află în diferite stadii de avizare şi vor fi contractate în perioada următoare.