Jandarmii au dat amenzi de 21.000 de lei pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest week-end efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS” în cooperare cu Poliţia au aplicat pe plajă 51 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor este de 21.600 lei. Cele 17 avertismente scrise şi 34 de sancţiuni au fost date pentru tulburarea liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate sau comerţul ambulant pe plajă sau în zona plajei, fără respectarea prevederilor legale.

De asemenea în acest sfârşit de săptămână a fost constatată o infracţiune şi 21 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru stabilirea identităţii sau pentru verificări.

Mai multe pentru tine:
Ciolacu și Ciucă, cu arma în mână la expoziția Black Sea Defense and Aerospace FOTO
INTERVIU Luca Mazzucchelli, psiholog și autor: „Aș vrea ca cititorii să învețe să-și accepte și să-și înțeleagă emoțiile“
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Calea Troițelor - Drumul spiritual din inima României, care duce către schitul „Sfânta Muceniţă Filofteia” VIDEO
Surpriză în politica britanică. Premierul anunță alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie să-și aleagă viitorul”
Christian Sabbagh, declarații despre lupta fiului său cu autismul. Copilul a fost operat la Viena: „Progresul se va vedea în timp”
Memorandumurile semnate între România și Turcia vor creează oportunități pentru IMM-uri și turism
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Zborul Singapore Airlines: „Boeing-ul 777 a trecut prin turbulețe ultra-severe”