Pagube de peste 54.000 de lei: Doi indivizi acuzaţi de înşelăciune, judecaţi la Brăila/ Anchetatorii au pus sechestru pe casa unuia dintre infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Ş. şi Răzvan P., anchetaţi de către procurorii brăileni, au înşelat reprezentanţii SC „Farpifor" SRL Bumbeşti, judeţul Gorj, cu ocazia perfectării unui contract.

Primul a fost trimis în judecată pentru înşelăciune, fals privind identitatea, uz de fals, punere în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Oamenii legii au instituit, de asemenea, sechestru asigurator pe bunurile deţinute de suspect. Constantin Ş. este acuzat că, în iulie 2010, a indus în eroare firma gojeană, prin folosire de calităţi mincinoase.

Tot el a folosit un act de identitate fals, s-a prezentat în faţa poliţiştilor sub numele de „Rotariu Mihai" şi a condus un autoturism cu numere false.

Răzvan P. a indus, de asemenea, în eroare, reprezentanţii SC Farpifor" SRL Bumbeşti, Gorj, dându-se drept reprezentantul SC Diego Trans" SRL Constanţa (!), prejudiciul cauzat firmei olteneşti fiind de 54.560 lei.

Cazul se află pe rolul instanţei brăilene.