Revista presei locale:

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presa locală

Cele mai importante titluri: Limuzinele falimentarilor scoase la mezat De circa jumatate de an angajatii firmelor de leasing se ocupa aproape exclusiv de recuperarea autoturismelor clientilor care nu si-au mai putut plati ratele.

Printre masinile scoase la vanzare se numara si limuzina fostului patron de la Fidelio, Daniel Mihaila. Societatile care pana la jumatatea anului trecut se ocupau cu comercializarea de autoturisme, intre timp si-au schimbat de nevoie obiectul de activitate. Constantin Bidasca, administratorul unei firme de leasing auto, spune ca, de aproximativ jumatate de an, angajatii sai se ocupa doar de recuperarea masinilor de la persoanele si firmele care nu si-au mai platit ratele.

Detalii în Evenimentul de Botoşani

Angajati de profesie «bolnavi»

Isi fac stagiul de munca in vacanta. La asta au recurs mai multi botosaneni care au preferat sa isi prelungeasca concediile medicale si pana la un an. Si asta dupa ce au descoperit ca sunt mai bine platiti decat daca ar merge la munca.

Citiţi mai multe în Evenimentul de Botoşani

600 de botoşăneni îşi pot cumpăra locuinţele ANL

Aproximativ 600 de chiriaşi care locuiesc în locuinţe ANL din Botoşani pot cumpăra apartamentele în care locuiesc momentan. Cel puţin asta prevede o ordonanţă de Guvern care a fost publicată astăzi, 4 martie în Monitorul Oficial şi care schimbă termenul la care se pot depune cereri de cumpărare de la 3 ani la un singur an de zile.

Amănunte pe Martorincomod.ro