Sute de arădeni au rămas astăzi fără gaz din cauza unor lucrări la reţeaua de distribuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane au rămas astăzi fără gaz, după ce E.ON Gaz a întrerupt temporar serviciul de distribuţie a gazelor naturale pe 18 străzi din municipiul Arad.

Cei de la E.ON Gaz i-au anunţat pe oameni încă de săptămâna trecută despre întrerupere. ,

,Am interupt de la ora 8.00 serviciul de distribiţie a gazelor naturale pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie care vizează cuplarea unei noi staţii de reglare măsurare la branşamentul existent.

Nu au gaz cei care locuiesc pe străzile: Cuptorului, Vadului, Lunga, Rosmarin, Podului, Porumbacului, Mehedinţeanu, Veseliei, Filotei, Volta, Bulgara, Oncu Nicolae, Targului, Pădurii, Abatorului, Rodnei, Liviu Rebreanu şi Neculuţă.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, în jurul orei 17.00” spun reprezentanţii E.ON Gaz. Aceştia mai spun că arădenii trebuie să ţină cont de unele sfaturi.

Mai exact să închidă toate focurile deschise iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere al acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii trebuie să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).