Arad: S-au luat la harţă cu doi poliţişti (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii azi noaptea într-un bar din localitatea Vinga,  judeţul Arad, acolo unde doi cetăţeni de etnie rromă erau pe cale să se bată cu doi poliţişti.

Totul s-a petrecut într-un bar din localitatea Vinga. După câteva pahare de alcool, doi bărbaţi au început să-i ameninţe şi să-i îmbrâncească pe doi poliţişti aflaţi în timpul unei patrule în respectivul local. Motivul scandalului, după declaraţiile celor doi cetăţeni, a fost faptul că unul dintre poliţişti i-ar fi anchetat în urmă cu ceva timp într-un dosar.

Scandalul a degenerat, iar unul dintre bărbaţi a ridicat o scrumieră să-l lovească pe unul din poliţişti. Colegul lui însa a intervenit. Angajaţii barului au chemat în cele din urmă un echipaj de poliţie. Romii scandalagii s-au potolit din înjurături abia când au ajuns mascaţii de la DPIR. 

Cei doi romi au fost duşi azi noapte, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, acolo unde procurorii i-au audiat iar mai apoi i-au prezentat în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru infracţiunea de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, justiţia admiţând propunerea.