Armaghedon - Sfârşitul lumii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea se poate salva doar cu sacrificiul suprem. Timp de 153 de minute vom sta cu sufletul la gură şi vom urmări una din cele mai spectaculoase misiuni în spaţiu. Un asteroid de

Lumea se poate salva doar cu sacrificiul suprem.

Timp de 153 de minute vom sta cu sufletul la gură şi vom urmări una din cele mai spectaculoase misiuni în spaţiu.

Un asteroid de mărimea statului Texas se îndreaptă spre Pământ cu viteza de 36.000 km/h. Directorul executiv al NASA, Dan Truman, are o singură soluţie pentru a împiedica Apocalipsa: să trimită în spaţiu un echipaj care să distrugă respectivul asteroid.

Echipajul nu va fi format din astronauţi, nici din militari, ci din Harry S. Stamper şi echipa lui de nebunatici, care sunt cei mai buni şi duri experţi din lume în forări petroliere.

Harry şi echipajul său fac o scurtă pregătire astronautică şi se îmbarcă pentru periculoasa călătorie în spaţiu. Stamper este dispus să îşi sacrifice viaţa din două motive: pentru a salva omenirea de la un dezastru şi pentru a salva dragostea fiicei sale, Grace, care este îndrăgostită de unul dintre membrii echipajului.
Regizorul acestei producţii cinematografice este Michael Bay, iar scenariul este scris de Jonathan Hensleigh şi Jeffrey Abrams.

Din distribuţie fac parte: Bruce Willis (Harry S. Stampert), Billy Bob Thornton (Dan Truman), Steve Buscemi (Rockhound), Ben Affleck (A.J. Frost), Will Patton (Charles Chick Chapple), Liv Tyler (Grace Stamper), William Fichtner (colonelul Wiliam Sharp), Michael Clarke Duncan (Kurleenbear), Owen Wilson (Oscar Choi), Peter Stormare (Lev Andropov).