Ritm greoi al lucrărilor la sala olimpică de gimnastică Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de renovare a sălii olimpice de gimnastică din Deva, unde se pregăteşte lotul naţional feminin, se desfăşoară în ritm lent, situaţia nemulţumindu-l pe antrenorul coordonator

Lucrările de renovare a sălii olimpice de gimnastică din Deva, unde se pregăteşte lotul naţional feminin, se desfăşoară în ritm lent, situaţia nemulţumindu-l pe antrenorul coordonator Nicolae Forminte.
"Se lucrează foarte lent. Vin câte doi-trei muncitori pe zi. Se lucrează din luna mai, iar termenele de finalizare a lucrărilor au fost deja depăşite de două ori", a declarat antrenorul coordonator al lotului naţional feminin de gimnastică. Lotul naţional a început pregătirile pentru campionatul mondial de gimnastică, iar antrenamentele sunt afectate de lucrările care se desfăşoară în sala olimpică, susţine tehnicianul. "Este o lipsă de respect din partea constructorului faţă de componentele lotului naţional", a apreciat Forminte. În replică, directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Deva, Mugurel Ciuşcă, a declarat că nu a fost stabilit niciun termen oficial pentru finalizarea lucrărilor de renovare la sala olimpică, deoarece acestea se desfăşoară în regie proprie, cu muncitori angajaţi ai CSM.