Agresorul tânărului găsit pe stradă cu un cuţit în cap, identificat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul tânărului găsit pe stradă cu un cuţit în cap, identificat de poliţişti

Agresorul tânărului, găsit pe stradă cu un cuţit înfipt în cap, a fost identificat de poliţişti ca fiind un revicidivist, eliberat recent din penitenciar, şi este căutat de poliţişti.

Potrivit Poliţiei Capitalei, anchetatorii au stabilit că agresiunea a avut loc, marţi, în jurul orei 12.00, după ce Constantin R., în vârstă de 23 de ani, s-a dus la cumpărături însoţit de nepoata sa. Ei au fost la un chişoc situat la parterul unui bloc de pe strada Matei Voievod, după care s-au întâlnit cu trei cunoscuţi cu care au stat de vorbă. La scurt timp, la ei a venit un tânăr care a agresat-o verbal pe fată, după care i-a smuls din mână o cutie cu suc şi a lovit-o peste faţă. Unchiul ei a sărit în apărarea sa, iar tânărul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt în cap lui Constantin R.

Constantin R. a fost observat, în jurul orei 13.25, în timp ce mergea pe strada Măgura Vulturului, din sectorul 2 al Capitalei, de un bărbat care trecea cu maşina pe lângă el. Acesta l-a urcat în maşină şi l-a transportat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

În urma verificărilor făcute de anchetatori, agresorul a fost identificat şi este căutat de poliţişti, el fiind dispărut de la domiciliu. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este recidivist, fiind eliberat din penitenciar la 5 iunie 2009.