Stripper în Madrid: 2.000 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În capitala Spaniei, mai mulţi conaţionali au trecut peste inhibiţii şi acum fac bani frumoşi "la bară" În Madrid, unde un stripper câştigă şi 250 de euro în zece minute la o

În capitala Spaniei, mai mulţi conaţionali au trecut peste inhibiţii şi acum fac bani frumoşi "la bară"

În Madrid, unde un stripper câştigă şi 250 de euro în zece minute la o petrecere, cei mai căutaţi sunt românii şi cubanezii.

Mircea Maneza (33 de ani), originar din Feteşti, locuieşte de aproape şase ani în Madrid. Un văr de-al său, care lucra în construcţii, l-a chemat pentru a munci ca zugrav. La început, Mircea a locuit cu vărul său, dar după câteva luni s-a mutat cu un cubanez.

Noul coleg de apartament făcea striptease la petreceri private. "Ca zugrav, câştigam cât să trăiesc de pe o zi pe alta, aşa că am început să dansez împreună cu prietenul meu, la sfârşit de săptămână", a spus Mircea Maneza.

Pentru un dans erotic în tanga se plăteşte, în capitală, în jur de 90 de euro, iar pentru un striptease complet, 250 de euro. Pentru o petrecere în afara Madridului, dansatorii cer 250 de euro, plus cheltuielile de drum.

Şi-a cumpărat apartament în Feteşti

Românul şi-a făcut "clientelă" şi a început să câştige bine făcând striptease, aşa că s-a lăsat de meseria de zugrav. "Într-o singură seară, din trei petreceri, câştigam salariul pe care îl luam în construcţii într-o lună.
Acum câştig minimum 2.000 de euro lunar. Românii şi cubanezii sunt cei mai căutaţi", a mai afirmat Mircea. Românul dansează sâmbăta şi duminica, iar în cursul săptămânii se odihneşte şi merge câte o oră pe zi la sala de gimnastică.

Din banii câştigaţi şi-a cumpărat un apartament cu două camere în Feteşti. "Deocamdată nu mă gândesc să mă întorc în ţară. Am cumpărat apartamentul ca să investesc banii pe care îi aveam. M-a costat 30.000 de euro şi vreo 2.000 am scos din buzunar pentru mici renovări", a spus Mircea.

Are o relaţie stabilă

De aproape trei ani, românul are o relaţie amoroasă cu o femeie spaniolă, pe care a cunoscut-o la o petrecere privată şi cu care doreşte să se căsătorească.

"De foarte multe ori, primesc din partea clientelor oferte pentru o partidă de sex. Le refuz, pentru că eu am o relaţie stabilă", a precizat Mircea. Iubita lui, Maria Jose, nu este geloasă şi consideră că striptease-ul este o meserie ca oricare alta.

Meseria de stripper este ca oricare alta, numai că se câştigă bani mulţi, cu un minim de efort
Mircea Maneza,
stripper la Madrid