Un portar japonez, insultat cu trimitere la accidentul de la Fukushima, a ieşit plângând de pe teren!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul japonez Eiji Kawashima (Lierse) a fost victima suporterilor belgieni care l-au insultat scandând cu trimitere la tragedia de la Fukushima. Asiaticul a ieşit plâmgând de pe terem, arbitrul fiind nevoit să întrerupă terenul.

În repriza a doua a meciului GB Anvers- Lierse, disputat vineri, suporterii au aruncat cu diverse obiecte în direcţia lui Kawashima, insultându-l şi scandând "Kawashima-Fukushima! Kawashima-Fukushima!", potrivit AP.

Kawashima a protestat, arbitrul a întrerupt partida timp de câteva minute, pentru a se restabili ordinea. După terminarea meciului, portarul formaţiei Lierse şi al echipei naţionale a Japoniei a plecat la vestiare plângând după ce meciul s-a încheiat.

"Pot să trec peste multe lucruri, dar nu peste asta. Să te foloseşti de drama de la Fukushima în această manieră, nu este deloc amuzant", a spus Kawashima.

Un cutremur şi un tsunami au devastat în martie coasta de nord-est a Japoniei, lăsând în urmă peste 20.000 de oameni morţi sau dispăruţi şi alţi 100.000 evacuaţi din cauza radiaţiilor de la centralele nucleare distruse de la Fukushima.