Mutu scuipă unde a pupat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul a scandat alături de fanii Fiorentinei împotriva echipei AS Roma, la care zilele trecute voia să se transfere Adrian Mutu a rămas la gruparea din Florenţa şi s-a împăcat şi

Atacantul a scandat alături de fanii Fiorentinei împotriva echipei AS Roma, la care zilele trecute voia să se transfere

Adrian Mutu a rămas la gruparea din Florenţa şi s-a împăcat şi cu suporterii care îl huiduiseră după ce a încercat să se transfere la echipa din capitala Italiei.

Internaţionalul român a jucat o repriză în partida amicală câştigată sâmbătă de Fiorentina contra formaţiei din liga a treia italiană, Figline. Fanii toscani i-au cerut lui Adrian Mutu să scandeze alături de ei împotriva echipei AS Roma, formaţia care a fost aproape să-l transfere pe român.

Relaţiile dintre fotbalist şi galerie se deterioraseră după ce Mutu şi-a declarat dorinţa de a părăsi clubul. "Briliantul" a fost chiar fluierat copios de tifossi florentini la unul dintre antrenamentele disputate în urmă cu o săptămână.

Sâmbătă, Mutu a profitat de ocazie pentru a intra din nou în graţiile publicului. "Cine nu sare e giallorosso", a strigat Mutu în timp ce sărea, spre mulţumirea suporterilor din tribune care l-au aclamat pe cel mai valoros jucător al echipei. Atacantul român a început ca rezervă meciul pe care toscanii l-au câştigat prin golul marcat de Pablo Osvaldo în minutul 18.

Românul a evoluat pe durata reprizei a doua, când a şi purtat banderola de căpitan pentru ultimele 15 minute ale jocului.

Pentru Fiorentina a jucat şi proaspăta achiziţie Alberto Gilardino, atacantul de 26 de ani transferat de la AC Milan.

Marţea trecută era jucătorul Romei

Directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a dezvăluit că Adrian Mutu a fost foarte aproape de un transfer la echipa sa. "Marţi, la ora două, Mutu era jucătorul Romei. A renunţat chiar şi la un milion de euro şi au avut loc schimburi de documente între reprezentanţii celor două cluburi", a afirmat oficialul vicecampioanei Italiei.

Una dintre ambiţiile lui Mutu este să poarte banderola de căpitan al Fiorentinei, rol pe care îl deţine în prezent Dario Dainelli.