Mihai Stoica: "Avem ocazia să spălăm ruşinea acestui sezon"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, că formaţia bucureşteană are ocazia de a spăla "ruşinea acestui sezon" prin câştigarea finalei Cupei României, în care ar putea să-şi ia revanşa în faţa "duşmanului de-o viaţă", Dinamo Bucureşti.

"Avem ocazia să spălăm ruşinea acestui sezon, ne-am luat revanşa faţă de o echipă care ne-a umilit în retur. Acum avem şansa să ne luăm revanşa de la duşmanii de-o viaţă. Trebuie să prindem Europa, va fi greu să câştigăm finala, dar dacă jucătorii vor intra cu dorinţa de a-şi lua revanşa pe care o am eu acum, cred că ne putem apropia victoria. S-a simţit venirea lui Olăroiu. El a reuşit să ajungă rapid la sufletele jucătorilor. Cred că atitudinea pe care au afişat-o jucătorii, faptul că deşi au fost conduşi au crezut până în ultima clipă, i se datorează şi lui", a declarat, după meci, Mihai Stoica.

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana, pentru a 21-a oară în istorie, după 12 ani, în urma remizei, scor 1-1, de miercuri, din deplasare, cu echipa FC Braşov, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, Steaua calificându-se în finală datorită golului marcat în deplasare.

În finala Cupei României, Steaua va întâlni învingătoarea din dubla manşă Dinamo - Gloria Bistriţa. În tur, dinamoviştii s-au impus în deplasare cu scorul de 2-0. Returul are loc joi, la ora 20.45 şi va fi transmis de Pro TV.

Finala competiţiei va avea loc pe 25 mai, la Braşov.