Lala şi Bogdani se retrag din naţionala Albaniei la meciul cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdani, în duel cu Paul Codrea

Jucătorii Altin Lala (Hannover) şi Erjon Bogdani (Cesena) se vor retrage din naţionala Albaniei cu ocazia meciului cu România, programat în 11 octombrie, în ultima etapă a preliminariilor Euro-2012, informează cotidianul "Sporti Shqiptar".

"Lala şi Bogdani nu vor putea evolua la Paris în 7 octombrie, fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, dar vor fi prezenţi pe teren, pentru ultima oară în naţionala Albaniei la un joc oficial, contra României. Lala, Bogdani şi Skela şi-au anunţat retragerea din echipa naţională la sfârşitul acestor preliminarii. Skela nu poate evolua contra Franţei şi României, fiind suspendat. Klodian Duro nu şi-a anunţat retragerea, dar ar putea s-o facă şi el", a notat sursa citată.

Mijlocaşul Altin Lala are 35 de ani, iar atacantul Erjon Bogdani 34 de ani.

Într-un comunicat, Federaţia Albaneză a anunţat că la echipa naţională a început procesul de întinerire, fiind convocate la lot câteva nume care s-au lansat la reprezentativa de tineret, precum Agonit Sallaj, Arsen Sykaj, Odise Roshi sau Sabien Lilaj. "Ce a promis selecţionerul Josip Kuzhe a devenit realitate după înfrângerea cu Luxemburg. Strategia noastră de a aduce nume noi a fost începută cu curaj. La echipa naţională se aşteaptă din partea jucătorilor mai multă dedicaţie, demnitate şi profesionalism", a precizat FSHF.