Doar o părere...: Revolta amărâţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar o părere...: Revolta amărâţilor

După ce în prima etapă pierduseră in corpore, nou-promovatele s-au reabilitat peste numai o săptămână. În fruntea listei, Curtea de Argeş, care a îngenuncheat-o pe Dinamo chiar în Groapa ei, acompaniată de fluierul lui Teo Crăciunescu, un arbitru sever, dar cinstit până în măduva oaselor.

Aportul antrenorului Fane Stoica pare evident. Îl ştiam drept o extremă explozivă şi un tehnician agitat la startul carierei. Acum, de când s-a dotat cu ochelari, stă în banca lui, cumpănind aplicat şi sobru evenimentele din teren. Indispune fragilitatea granzilor.

Rapid e vulnerabilă. Copos nu-şi iubeşte echipa. Adoră doar afacerile şi profitul în veşmânt vişiniu. Zgârcenia sa proverbială şubrezeşte clubul.

CFR Cluj a trecut cu bine testul din Ghencea. Mi se pare echipa cea mai fortificată dintre toate competitoarele. Rece ca un om de zăpadă şi chivernisit ca un precupeţ, Paszkany a făcut investiţii lucrative, burduşindu-şi lotul cu stranieri dotaţi. Mercenarii săi au încolţit-o pe Steaua chiar în Ghencea, sub privirea nedumerită a europarlamentarului cu traistă din fir de aur.

Dar Craiova? Mititelu îşi merită numele. Silvică Lung limitează scorul, dar nu poate înscrie. Despre fraţii Costea se vorbeşte la perfectul simplu.