Banca Peseiro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul portughez a împrumutat cu aproape 40.000 de euro câţiva dintre fotbaliştii săi. Jose Peseiro a părut de la început drept un tip arogant, rece cu jucătorii, dar treptat a înţeles că fără sprijinul lor nu are nicio şansă.

Antrenorul Rapidului a schimbat radical politica sa de a comunica în vestiar. După ce a văzut că nu mai are sprijinul jucătorilor, portughezul a intrat în panică, mai ales că situaţia de la nivelul conducerii este extrem de tulbure.

„Totdeauna a fost aşa? Jucătorii îşi lucrează antrenorul, iar conducerea nu mai vrea să audă de echipă... E tragic ce se întâmplă”, s-a plâns Peseiro apropiaţilor săi.

Rapidistul a aflat până la urmă că nu este primul tehnician care se confruntă cu probleme în Giuleşti.

Auzind că Răzvan Lucescu a lucrat în aceleaşi condiţii financiare ca el, dar a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA, Peseiro s-a interesat cum a reuşit acest lucru. ”I-a ajutat pe fotbalişti cu bani, iar ei au jucat pentru el”, a venit răspunsul, Lucescu plătind de mai multe ori contractele fotbaliştilor atunci când Copos întârzia cu banii.

Astfel, în perioada în care fotbaliştii Rapidului nu şi-au primit banii fiind în pericol chiar de a fi evacuaţi din apartamente, Peseiro le-a stat la dispoziţie, mai ales că are un contract de aproape 1,5 milioane de euro. Mulţi rapidişti au apelat la „banca Peseiro”, portughezul punând la bătaie aproape 40.000 de euro.