Tudor Chirilă povesteşte cum a fost umilit de „hingherii de maşini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul trupei Vama a povestit cum i-a fost ridicată maşina, deoarece a parcat într-o intersecţie, dar şi prin ce umilinţe a trebuit să treacă pentru a-şi recupera autoturismul.

Tudor Chirilă a ţinut să precizeze că maşina sa era parcată neregulamentar, dar că acest lucru este unul firesc pentru un oraş în care nu ai unde parca. Apoi, el a povestit prin ce a trebuit să treacă pentru a-şi recupera maşina. „A doua zi am fost să-mi ridic maşina. Vreau să vorbesc despre umilinţă. Pentru că ridicarea maşinii e umilitoare. Ajungi undeva la marginea oraşului, un loc viran împrejmuit de un gard, o atmosferă de resturi, de dezintegrare. Doi bărbaţi cu mutre dubioase stau în spatele unei porţi mari de grilaj. Te intreabă dacă ai maşina acolo. Da, o ai, nu pare un loc în care să vii cu altă treabă", scrie Chirilă pe blog.

Artistul spune, în continuare, că un bărbat care se afla acolo pentru a-şi ridica maşina a fost trimis acasă pentru că nu avea împuternicire de la firmă, iar un altul a pus-o pe femeia care i-a întocmit procesul verbal să scrie „un alt abuz al statului român". Mai mult, Tudor Chirilă precizează că revederea maşinii seamănă cu revederea unei iubite. „Am sentimentul că maşina mea nu e a mea, că mi se face o favoare. Mă apropii de ea timid, ca de o femeie de care te desparţi o lungă perioadă. Vrei să vezi ce a rămas, cât s-a schimbat, oare cine a atins-o în lipsa ta, cine a strâns-o în braţe. Maşina e legată cu sfoară", adaugă cântăreţul.

Tudor Chirilă îşi încheie relatarea prin a preciza că a plătit 868 lei pentru a-şi recupera maşina şi se simte mai puţin umilit. „Plătesc 868 de lei. Cer o factură. Mi se dă. Mă duc spre maşină din nou. Sunt mai puţin umilit acum. Maşina îmi aparţine, totuşi. Pornesc, demarez. În spatele meu se închid uşile", încheie artistul.