Karolina Pliskova, mesaj puternic pentru Halep, jucătoarea de care s-a apropiat cel mai mult în circuitul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală la Transylvania Open, după ce a învins-o în minimum de seturi pe Camila Osorio, din Columbia, scor 6-2, 6-1. Ea va juca în această seară, de la ora 18.45, contra Sarei Errani pentru un loc în semifinalele competiției disputate la Cluj-Napoca.

Simona Halep și Karolina Pliskova, două jucătoare care s-au respectat mereu. Foto EPA EFE
Simona Halep și Karolina Pliskova, două jucătoare care s-au respectat mereu. Foto EPA EFE

Între cele două partide, Karolina Pliskova a spus câteva cuvinte despre Simona Halep, căreia i-a transmis că o susține în lupta pe care românca o dă zilele acestea pentru micșorarea suspendării, la TAS. Jucătoarea cehă, fost lider mondial, a dezvoluit că Simo a fost una dintre cele mai apropiate jucătoare din circuitul WTA.

Se cunosc de când aveau 10-11 ani

„Am văzut că s-a prezentat la TAS, la audieri. Întotdeauna mi-a plăcut de Simona. Este una dintre fetele din circuit de care m-am apropiat cel mai mult. Avem aproape aceeași vârstă, ea este cu un an mai mare și o cunosc de cand avem poate 10 ani.

Ne-am confruntat de atâtea ori, am făcut meciuri bune și Simona a fost fair-play întotdeauna, indiferent dacă a câștigat sau a pierdut. Sper că va trece cu bine peste acest moment și sper să nu fie cel mai rău scenariu, de patru ani, iar suspendarea să fie redusă”, a declarat Karolina Pliskova după calificarea în sferturi la Transylvania Open. Cehoaica va juca astăzi, în sferturi, cu o altă veterană din circuit, italianca Sara Errani.

Programul sferturilor de la Transylvania Open

Harriet Dart (Marea Britanie, Q) – Nuria Parrizas Diaz (Spania) 6-3, 6-2

Jaqueline Cristian (România) – Anastasija Sevastova (Letonia) 6-3, 7-5

Arantxa Rus (Olanda, principala favorită) – Ana Bogdan (România, Nr. 8): 17.15

Karolina Pliskova (Cehia) – Sara Errani (Italia): 18.45

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite