Vocalul de la Carla's Dreams, acuzat că ar fi urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise, într-un TikTok viral. „Ăștia sunt idolii copiilor”. Ce spune artistul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul vocal și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, în timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul îndeaproape și a presupus că artistul ar fi fost „spart de drogat”. Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost contactat pentru comentarii.

Carla's Dreams, comportament ciudat în timpul unui concert FOTO Arhivă
Carla's Dreams, comportament ciudat în timpul unui concert FOTO Arhivă

Cântărețul a fost filmat în timp ce interpreta piesa „Imperfect”, în cadrul unui concert pe care l-a susținut la Craiova.

Alcool, droguri sau...răceală?

Vocalul și-a suflat nasul și părea că mai are puțin și cade din picioare. Unii spectatori au presupus imediat că artistul ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice, sau mai rău, a substanțelor interzise.

Cu atât mai mult unul dintre fanii prezenți la concert, care a surprins îndeaproape momentul și a postat videoclipul pe Tiktok, cu următoarea descriere:Carla's Dreams spart de drogat la concert în Craiova”.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Imaginile au strâns peste 30.000 de aprecieri și alte mii de comentarii și distribuiri.

Oamenii au sărit însă să îi ia apărarea în comentarii. Mulți au afirmat că artistul ar fi fost, de fapt, răcit.

„1. Era răcit. 2. Simte muzica”, a scris cineva.

„El și în Chișinău era răcit și se vede asta. Poate i se înfunda nasul și poziția asta îl ajuta”, este un alt comentariu.

Alții au mers pe ideea că artistul „simte muzica” și așa se comportă, de obicei, în concerte.

La polul opus, scepticii au afirmat că trebuia sunat la 112 sau că le amintește de comportamentul celebrei cântărețe Amy Winehouse.

Printre cei care au redistribuit videoclipul se numără și expertul antidrog Cătălin Țone, care a întărit ipoteza inițială.

„Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris el, pe pagina personală de Facebook.

Reacția artistului

În urma imaginilor care au făcut mare vâlvă, în ultimele zile, în mediul online, Carla's Dreams a fost contactat de jurnaliștii Realitatea Plus, pentru a i se cere un punct de vedere. Acesta a negat vehement consumul de droguri.

Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla's Dreams nu utilizează substanțe interzise, a transmis artistul.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite