Wimbledon: Simona Halep joacă azi cu Madison Keys. De ce se teme românca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Wimbledon până acum, iar încrederea îi este la cote înalte. Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, în optimile de finală, şi ar putea da peste Angelique Kerber în sferturi.

În faţa unei asistenţe de elită, cu Billie Jean King, Margaret Court sau David Beckham printre spectatori, Simona Halep a trecut sâmbătă de Kiki Bertens, din Belgia, scor 6-4, 6-3, după doar 70 de minute de joc. A fost a treia victorie solidă a româncei la Wimbledon, după alte două succese, cu Schmiedlova şi Schiavone, obţinute în minim de seturi,
Situaţia se complică de azi, când Simona Halep va juca împotriva lui Madison Keys în optimile de finală. E întâlnirea de gală a acestei faze, cu locurile 5 şi 9 de o parte şi alta a fileului. Keys a urcat în top 10 după triumful de la Birmingham, ceea ce spune despre americanca de 21 de ani că stăpâneşte bine arta jocului pe iarbă. La fel crede şi Halep.   

“Keys este o jucătoare solidă. Are un serviciu foarte puternic. În plus, are încredere mare pentru că a câştigat un turneu pe iarbă. Suprafaţa asta cred că i se potriveşte cel mai mult, dar şi eu joc un tenis destul de bun pe această suprafaţă. Mă aştept la un meci foarte greu. Trebuie să joc şi să îmi fac treaba cât mai bine",  a spus Halep la DigiSport. Dacă trece de Madison Keys, pentru Halep ar putea veni o altă adversară de calibru, în persoana lui Angelique Kerber, locul 4 WTA, câştigătoarea primului Grand Slam al anului.

*Halep - Keys
Va fi primul meci pe terenul 1 şi va începe de la ora 15.00, ora României.

Tabloul optimilor

Serena Williams (1 WTA) – Svetlana Kuzneţova (13)
Anastasia Pavlyuchenkova (21) – Coco Vandeweghe (27)
Agnieszka Radwanska  (3) – Dominika Cibulkova (19)
Ekaterina Makarova (35) – Elena Vesnina (50)
Simona Halep (5) – Madison Keys (9)
Misaki Doi (49) – Angelique Kerber (4)
Suarez Navarro (12) – Venus Williams (8)
Yaroslava Shvedova (96) – Lucie Safarova (28)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite