Vlădoiu despre Ştefan Radu: „Nu ştiu ce caută astfel de jucători la naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Ion Vlădoiu nu a evitat să-l critice pe Ştefan Radu pentru intenţia acestuia de a se retrage de la echipa naţională de fotbal a României.

„Mda, nu ştiu ce vrea Ştefan Radu. Pentru mine nu e şocant. Fiecare face ce vrea la echipa naţională în ultimul timp. Eu nu ştiu ce caută asemenea jucători la echipa naţională, de ce mai sunt convocaţi dacă nu vor să joace“, a declarat Ion Vlădoiu pentru Mediafax. Fost jucător al celor trei mari echipe din capitală este de părere că România are şanse reale de a prinde barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2014: 

„Mai mult nu se putea la cum am jucat, dar şansele rămân aceleaşi. Totul se joacă aici. Acasă vom vedea cu Ungaria şi Turcia, tot acolo vom ajunge, pe locul doi. Nu băteam Olanda sub nicio formă. Eu am încredere în naţională, în Piţurcă. Sunt ferm convins că altfel se va pregăti pentru această dublă. Eu sper să ieşim cu şase puncte şi să câştigăm toate meciurile până la sfârşit“. Potrivit fostului impresar Ioan Becali, în proporţie de peste 90% Ştefan Radu urmează să adreseze o scrisoare Federaţiei Române de Fotbal prin care să anunţe că se retrage de la reprezentativa României. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite