Intransigenții nemți, dați „pe brazdă” de suporterii români. Cum au încălcat regulile stricte de pe Allianz Arena

0
Publicat:

Fanii României au venit în număr mare la stadionul din Munchen, pentru a-i încuraja pe tricolori la meciul de debut la Euro 2024, contra Ucrainei. După ce au dominat clar atmosfera de pe Allianz Arena în prima repriză, cei mai mulți dintre ei au ieșit la pauză pentru a cumpăra mâncare sau băutura sau pentru a fuma o țigară.

Fanii României, ”răcorindu-se” la o țigară, pe holul stadionului. Foto Adevărul
Fanii României, ”răcorindu-se” la o țigară, pe holul stadionului. Foto Adevărul

Au făcut cozi enorme la chioșcurile alimentare, în ciuda prețurilor destul de piperate pentru buzunarul omului de rând: 7 euro o bere, 6 un suc la 500 ml, 5-6 euro sendvișul sau hamburgerul. 

Mulți au ieșit pe holul aflat tot în incinta arenei, unde și-au aprins țigările, deși fumatul este strict interzis, iar organizatorii au anunțat în nenumărate rânduri ”rauchen verboten”. Până la urmă, chiar și oamenii de ordine li s-au alăturat tricolorilor la ”una mică”, spre disperarea voluntarilor angajați de UEFA pentru Euro 2024.

România este aproape de o victorie superbă cu Ucraina, în primul meci din grupă. Tricolorii conduc cu 3-0 după o oră de joc, prin golurile lui Nicușor Stanciu (29), Răzvan Marin (53) și Dennis Drăguș (57).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite