Vitali şi Vladimir Kliciko, la vânătoare de ruşi pe străzile capitalei Ucrainei. „Am ucis câţiva, cred că vreo 6 oameni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitali şi Vladimir Kliciko
Vitali şi Vladimir Kliciko

Fraţii Vitali şi Vladimir Kliciko, primul, primar al Kievului, ambii vedete mondiale ale boxului profesionist, sunt în prima linie a apărării oraşului ucrainean şi, cu armele în mâini, caută vecini de la est veniţi să facă prăpăd în Kiev.

Mulţi sabotori sunt pe străzile Kievului, armata ucraineană ducând o intensă operaţiune de vânătoare pe străzile capitalei Ucrainei. Vitali Kliciko susţine că, în timpul operaţiunii la care a participat, a împuşcat 6 militari ruşi: 

”Ei ne vânează. Stau ascunşi cu puştile cu lunetă şi chiar acum vreau să fac un anunţ, nu are nimeni voie să iasă din casă. În primul rând, ne pasă de viaţa oamenilor noştri şi, pe de altă parte, încercăm să-i vânăm pe militarii ruşi infliltraţi în Kiev şi este mult mai uşor dacă nimeni altcineva nu e pe stradă. Noi am ucis câţiva, cred că vreo 6 oameni”, a declarat Vitali Kliciko pentru Sky News, preluat de Telekom Sport.

În vârstă de 50 de ani, fostul campion mondial la categoria grea le-a transmis ruşilor că poporul ucrainean nu se va preda, indiferent de cât de puternică este armata invadatoare:

”Suntem gata să luptăm. Şi suntem gata să murim pentru ţara în care ne-am născut şi pentru familiile noastre, pentru că este casa noastră”, a adăugat Kliciko.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite