VIDEO Gol de generic înscris de Tevez: a luat mingea de la jumătatea terenului, a driblat apărarea adversă şi a marcat à la Maradona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rebelul Carlitos Tevez a marcat a la Maradona
Rebelul Carlitos Tevez a marcat a la Maradona

Partida Juventus-Parma, încheiată cu victoria cu 7-0 a gazdelor, a oferit un moment memorabil al cărui protagonist a fost Carlos Tevez. Argentinianul din atacul lui Juventus a înscris un gol fabulos, după o cursă de aproape 50 de metri şi după ce a driblat apărarea adversă, aşa cum a făcut-o Maradona în meciul Argentina-Anglia de la Mondialul din 1986.

Carlos Tevez a reuşit o "dublă" în meciul Juventus-Parma, însă primul gol marcat a fost o splendoare. Atacantul argentinian a luat o acţiune pe cont propriu de la mijlocul terenului, a înşirat pe drum mai mulţi adversari şi a punctat simplu în poarta Parmei în minutul 50. Golul lui Tevez de azi seamănă izbitor cu golul înscris de Maradona la Mondialul din 1986, în partida Argentina - Anglia, încheiată cu victoria la limită a sud-americanilor, scor 2-1.

După alte opt minute de la prima reuşită, Tevez a înscris din nou şi a ajuns la cota opt în clasamentul golgeterilor din Serie A. Juventus-Parma s-a terminat 7-0, cu Llorente, Tevez şi Morata marcatori ai unor "duble". Aceasta a fost cea mai mare categorică a campioanei en-titre din ultimii 31 de ani.

VIDEO cu golul lui Tevez:

VIDEO cu golul lui Maradona din 1986:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite