VIDEO Şi românii sunt cool: peste 4.000 de oameni au asistat, la Bucureşti, la un spectacol-maraton de Action Sports

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol total la Turbohalle. FOTO: Loading Studios
Spectacol total la Turbohalle. FOTO: Loading Studios

Până acum câţiva ani, termenul de „Action Sports“ era total necunoscut la noi. Acum, România se poate lăuda cu prima ei echipă profesionistă în acest domeniu, dar şi cu o comunitate care creşte constant.

„Street Heroes - Cool as Ice, fueled by burn energy“, primul festival de sporturi extreme de vară desfăşurat iarna, a avut loc, sâmbătă, la Turbohalle, în prezenţa a peste 4.000 de oameni care s-au adunat pentru a urmări concursurile de skate, bmx, role şi breakdance, dar şi atmosfera incendiară creată de cele opt concerte ţinute pe parcursul a 24 de ore. 

La festival a participat şi prima echipă profesionistă de „Action sports“ din România: Adolf Bobo şi Cristian Benescu (skateboard), Demian Barnabas (bmx), plus tinerii George Bărbulescu (skateboard) şi Tibi Bajka (bmx) au impresionat publicul cu prestaţiile lor. 

Action Sports

Pregătiri speciale

Interiorul locaţiei Turbohalle a fost reconstruit special pentru acest festival, cu un mega skatepark pregătit pentru concursurile de skate, bmx şi role, battle-uri de breakdance, un gaming şi un full entertainment area, precum şi o scenă pe măsură pentru cele opt concerte desfăşurate în cele 24 de ore de acţiune fără oprire.

Action Sports

La Tineretului au fost 12.000 de oameni

Prima ediţie a festivalului a avut loc în 2010 şi a strâns laolaltă cele mai mari nume de sport extrem, artă urbană şi muzică, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Peste 12.000 de persoane au semnat condica de prezenţă în skatepark-ul din Parcul Tineretului pentru a-i urmări în acţiune pe skaterii şi bikerii echipei Carhartt Europe, alături de eroii alternativi autohtoni, pentru a admira turul de forţă al grafferilor, flow-ul street dancer-ilor şi evoluţiile live ale muzicienilor. 

Action Sports

VEZI IMAGINI SPECTACULOASE CU SHOW-UL DE SÂMBĂTĂ 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite