Victor Piţurcă: “Poate noul preşedinte al FRF are altă opţiune pentru echipa naţională”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă FOTO Reuters
Victor Piţurcă FOTO Reuters

Victor Piţurcă a susţinut o conferinţă de presă înaintea confruntării de miercuri cu Argentina (ora 21.00, PRO TV). El nu exclude varianta de a fi schimbat de noul preşedinte al FRF.

"Poate noul preşedinte al FRF are altă opţiune pentru postul de antrenor al echipei naţionale", a afirmat Piţurcă înaintea alegerilor de mâine pentru alegerea noului preşedinte al FRF. 

Ce-a mai spus Piţurcă

Obiectivul meu şi al jucătorilor este să nu pierdem cu Argentina. Este mai dificil să joci împotriva unei echipa ca Grecia, noi cu sud-americanii ne descurcăm mai bine. Argentina nu face un marcaj atât de strâns. 

Avem nevoie şi de alţi jucători. Mi-a plăcut foarte mult Rotariu, probabil că în şase luni îl vom vedea la echipa naţională. Deocamdată, Stanciu trebuie să-şi rezove problemele de la tineret. 

Cine nu respectă sarcinlie, are viaţă grea cu mine. Latovlevici m-a nemulţumit în meciul cu Grecia, a bătut o lovitură liberă pe care nu trebuia să o bată el. E o lipsă de respect din partea unui antrenor să spună cine trebuie să fie convocat şi cine nu. 

Sunt şase schimbări pe care pot să le fac, în funcţie de nevoie, în funcţie de cum va decurge jocul. Aş vrea să îi folosesc pe toţi pe care îi am la dispoziţie, dar nu pot face decât şase schimbări. De la mijloc în sus trebuie să acordăm atenţie specială şi lui Messi, dar şi lui Higuain, Lavezzi. Calitatea gazonului este foarte bună, terenul e drept. Păcat că nu am dat copertina de duminică. Până la ora jocului va fi foarte bun terenul. România poate surprinde echipa Argentinei

IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL ARGENTINEI DE LA SALA POLIVALENTĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite