Un fost rapidist a preferat banii arabilor în locul naţionalei şi cupelor europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Grigore va juca în Arabi Saudită
Nicolae Grigore va juca în Arabi Saudită

Salariile mari oferite în fotbalul arab atrag tot mai mulţi fotbalişti, care spun adio Europei pentru câştiguri financiare importante.

În această situaţe se află şi fostul rapidist Nicolae Grigore. El a avut o ofertă concretă de la Astra Giurgiu, formaţie care joacă în preliminariile Ligii Europa, dar apreferat să plece în Arabia Saudită, la Al Ettifaq, unde a câştiga 800.000 de dolari în următorii doi ani. Alegerea lui Grigore îl exclude pe acesta şi din planurile echipei naţionale, chiar dacă la ultimul meci al tricolorilor, din iunie, contra reprezentativei Trinidad Tobago, el fusese titular în garnitura lui Piţurcă.

Al Ettifaq a încheiat campionatul trecut pe locul 6, cu 35 de puncte în 26 de meciuri, la 29 de puncte de prima clasată, Al Fatah. La acelaşi club, în trecut au mai activat antrenorii Ioan Andone şi Ion Marin şi jucătătorii Dorel Stoica şi Cristian Dănălache. Echipa este pregătită acum de neamţul Theo Bucker, iar anul trecut în lot au fost doi străini, omanezul Ahmed Kano şi brazilianul Carlos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite