„Tigroaicele“au muşcat letal din Metz. Victorie fabuloasă pentru CSM Bucureşti, care e calificată în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a reuşit un festival de goluri în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor, în care a întâlnit-o pe Metz.

Echipa pregătită de suedezul Per Johansson s-a distrat cu formaţia alcătuită în mare parte din franţuzoaicele campioane mondiale în 2017. CSM a început în trombă meciul şi a condus încă de la început. Un echilbru relativ s-a menţinut doar în prima repriză, când scorul a fost 2-1, 3-2, 9-8 şi 10-9. Apoi CSM s-a jucat cu a doua cea mai bună apărare din Liga Campionilor, cum a fost până azi cea a lui Metz, spre deliciul celor 4500 de fani aflaţi în Sala Polivalentă.  

La pauză s-a intrat însă cu 19-13, Cristina Neagu marcând un gol fabulos în ultimele secunde ale primei reprize. În mitanul secund, CSM a tranşat şi ce mai era de tranşat şi în minutul 42 conducea cu 24-13. Diferenţa mai mare de zece goluri s-a menţinut apoi constant, bucureştencele făcând scor şi spectacol. S-a terminat 34-21 şi nimic nu pare a mai putea opri drumul CSM -ului către Final Four-ul Ligii Campionilor, programat pe 12 şi 13 mai la Budapesta. 

Au punctat pentru CSM Bucureşti: Neagu 10, Gullden 7, Curea 3, Mehmedovici 4, Niombla 2, Kurtovici 5, Frajord 1, Manea 1, Jorgenssen 1

Returul cu Metz este programat pe 15 aprilie, de la ora 18.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite