România – Grecia / Ne aşteaptă o grupă de foc dacă ne calificăm la Mondiale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tricolorii vor da piept cu superechipe dacă se califică la Mondial
Tricolorii vor da piept cu superechipe dacă se califică la Mondial

Dacă se califică pentru turneul final din Brazilia, România ar juca la Campionatul Mondial într-o grupă cu o forţă a Americii de Sud (Brazilia, Argentina, Uruguay sau Columbia) şi cu o echipă din Europa (posibil Olanda, Anglia sau Italia).

Cum vor arăta cele patru urne înaintea tragerii la sorţi

1.Urna capilor de serie: Brazilia, Argentina, Uruguay, Columbia, Spania, Germania, Elveţia, Belgia
Ultima necunoscută era Uruguay sau Olanda. Cum naţionala celestă a învins Iordania cu 5-0 în meciul de baraj din deplasare, poate fi sigură de prezenţa la Campionatul Mondial. Echipa din Ţara Lalelelor a „tras” din greu pentru a prinde urna favoritelor, dar a ieşit la limită din acest grup.
2. Urna europenilor: Anglia, Bosnia, Italia, Olanda, Rusia + cele mai bune trei echipe din Europa care se califică de la baraj
Aici intră opt formaţii de pe Bătrânul Continent, în funcţie de ierarhia FIFA de pe luna octombrie. România ar intra în acest grup, de pe ultima poziţie, doar dacă la Mondiale merge şi Islanda.
3. Urna care ar putea avea în componenţă România: echipele din Africa, plus Ecuador şi Chile, plus cea mai slabă echipă din Europa
Dacă România se califică, şi Islanda nu, echipa noastră s-ar regăsi în această urnă. Ţinând cont că FIFA interzice ca trei echipe de pe acelaşi continent să fie plasate în aceeaşi grupă, România va fi repartizată într-o grupă care are cap de serie o echipă sud-americană! Aşadar, am fi într-o grupă cu Brazilia, Argentina, Columbia sau Uruguay, plus o ţară din Europa din urna a doua valorică, posibil Italia, Anglia sau Olanda!
4.  SUA, Costa Rica, Honduras, Mexic , Japonia, Coreea de Sud, Iran, Australia

Cea mai grea grupă: Brazilia, Olanda, România, Japonia
Cea mai uşoară grupă: Columbia, Bosnia, România, Honduras

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite