Rivalele Stelei au aruncat prosopul! De ce echipa din Ghencea e aproape de un nou titlu de campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a câştigat cu 3-0 derbyul cu Dinamo de vineri FOTO Mediafax
Steaua a câştigat cu 3-0 derbyul cu Dinamo de vineri FOTO Mediafax

Campioana aleargă din nou în Liga I fără să fie deranjată de adversare. CFR Cluj, Petrolul şi Astra îşi pun singură piedică şi anunţă noul obiectiv: locul doi.

Clujenii sunt la pământ cu banii şi nu mai chef de fotbal, Petrolul n-arată ca o echipă de titlu, în vreme ce Astra e săpată din interior de un patron mult prea conflictual.
Etapa a 13-a a fost una perfectă pentru Steaua. Victoriei la scor cu Dinamo i s-au adăugat încă două rezultate ce o transformă în marea favorită a competiţiei: eşecul CFR-ului şi egalul Petrolului în partide de acasă, considerate la îndemână.
CFR Cluj a pierdut în Gruia cu FC Braşov, iar finalul meciului a scos la iveală încă o dată eterna dispută dintre fotbalişti şi oamenii care le dau salariile. Pe teren, jucătorii chiar au lăsat impresia că vor să le facă în ciudă conducătorilor, o mică răzbunare faţă de marile probleme de ordin financiar. Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a anunţat plecarea, fixând şi un termen: 6 decembrie. Până atunci, tehnicianul a mai lăsat un avertisment: e posibil ca jucătorii să boicoteze partida următoare – deplasarea cu FC Botoşani. “Dacă nu-i plăteşti, n-ai ce să le ceri! Nu poţi să faci perfoemanţă în condiţiile astea, mai bine pui lacătul. Suntem neplătiţi de 4-5 luni”, a declarat Vasile Miriuţă la Look Tv. 

Replica conducerii a venit de la preşedintele Iuliu Mureşan, care a comentat pentru “Adevărul” afirmaţiile antrenorului

Petrolul Ploieşti, o altă posibilă contracandidată a Stelei, a făcut doar 0-0 pe teren propriu, cu Oţelul, al doilea scor “alb” consecutiv, după remiza fără gol de la Astra. Nu banii sunt problema la Ploieşti, pentru că jucătorii sunt cu salariile la zi, ci atmosfera proastă din vestiar. Antrenorul Gigi Mulţescu n-a reuşit să stăpânească “legiunea străină” de la Petrolul, având o relaţie destul de încordată cu liderii Geraldo, Pecanha, Albin, De Lucas sau Teixeira. Prahovenii n-au gânduri serioase de titlu, iar patronul Dan Capră e tot mai nemulţumit de Gigi Mulţescu!

Astra a rămas fără “Vamă”

Singura echipă din primele 7 care a câştigat în această rundă, în afara Stelei, e Astra Giurgiu. A făcut-o chinuit, gol în minutul 87 cu Ceahlăul, la primul succes al lui Oleg Protasov. Echipa a rămas fără preşedintele Dinu Gheorghe care, teoretic, şi-a reziliat amiabil contractul cu Astra. Practic, “Vamă” nu a mai suportat capriciile patronului Ioan Niculae, omul care are impresia că le ştie şi vrea să le controleze pe toate.

Obiectivul nostru n-a fost niciodată să câştigăm campionatul. Ne-am mulţumi să prindem locul doi la final, pentru că avem probleme şi e greu să sperăm la altceva Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj Locul 1 e adjudecat de Steaua. Astra are lot şi condiţii pentru a termina din nou pe poziţia a doua Dinu Gheorghe, fost preşedinte Astra
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite