Rapid - Steaua. Pancu: „Ne simţim naufragiaţi la Rapid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu este mulţumit de rezultatul meciului Rapid - Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Daniel Pancu este mulţumit de rezultatul meciului Rapid - Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Rapid - Steaua. „Veteranul“ Daniel Pancu a comentat la finalul remizei (1-1) obţinute de Steaua duminică, în Giuleşti, că Rapid ar fi putut să-şi adjudece victoria şi că meciul întrerupt în minutul 83 a fost „presărat“ cu exagerări din partea steliştilor.

„Pancone“ a lăudat alegerea Stelei de a continua derbiul cu Rapid în ciuda incidentelor de pe teren, însă a „taxat“ comportamentul constant necivilizat al oficialilor roş-albaştri: „Acest mic incident ar fi trebuit trecut în plan secund. Am jucat cinci ani în Turcia, în derbiuri mult mai tensionate decât cele din România. Acolo, la fazele fixe, se formează o perdea de scutieri, jucătorul execută repede şi se reia jocul. Nu pot să spun că sunt de acord cu astfel de gesturi, dar nici să exagerăm. 

Aşa suntem noi, mai latini şi ne fierbe sângele mai uşor. De această dată au dat dovadă că sunt bărbaţi. Aşa ar fi trebuit să se facă şi în 2008. De ce nu băteau în două secunde şi să plece de acolo? Suporterii asta aşteptau, să fie provocaţi. Mihai Stoica se aşteaptă la astfel de lucruri, vine pregătit. El e un caracter aşa, mai ciudat. Eu nu aş putea face astfel de lucruri. E stilul lui inconfundabil". În ciuda acestor lucruri, Daniel Pancu s-a declarat de mulţumit de rezultatul de egalitate: „Dacă ne întrebai la începutul meciului aş fi spus că ne convine 1-1. Puteam câştiga fără nicio problemă, dar ei au dat un gol norocos, iar pe final puteau să mai înscrie. Ne simţim naufragiaţi la Rapid, ne simţim neprotejaţi, dar vom continua să mergem înainte“.

Derbiul Rapid - Steaua s-a încheiat cu o remiză (1-1), golurile fiind marcate la începutul şi finalul meciului. Pentru rapidişti, Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Steaua a reuşit să egaleze aproape de finele partidei prin căpitanul Alexandru Bourceanu (81'). Debutul meciului s-a produs cu o întârziere de aproximativ cinci minute, cauzată de fumigenele şi torţele aprinse în tribune, o parte dintre ele ajungând şi pe teren. În minutul 83, tensiunile acumulate au făcut ca partida să fie oprită de arbitrul Sebastian Colţescu ca urmare a atacurilor venite de la suporterii giuleşteni către Vlad Chiricheş, Iasmin Latovlevici şi Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite