Rapid, promovare în sărăcie: omul care a adus victoria decisivă a fost la un pas să nu joace. Alexa a explicat de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga I îşi poate creşte media de spectatori, dacă giuleştenii vor trece şi de judecata FIFA şi vor reveni în primul eşalon. Promovarea Rapidului, dacă se va oficializa, a venit însă în condiţii teribile.

Iar cea mai bună dovadă e că Rapid „tremură“ acum din cauza unei datorii minuscule despre care „Adevărul“ a scris aici.

Mai mult, Vlad Morar, omul care a reuşit o „dublă“ în victoria de astăzi cu Academica Clinceni, a fost la un pas de a nu intra pe teren, după cum a dezvăluit Dan Alexa la Dolce Sport.

„Vlad Morar n-a dorit să intre în cantonament pentru că nu şi-a primit banii. Îi mulţumesc managerului Ana Maria Prodan care l-a convins să intre în cantonament“, a spus tehnicianul giuleştenilor. Apoi, a continuat la Digi Sport: „Simt împlinire profesională. Le mulţumesc tuturor, celor din staff, şoferului, jucătorilor. Am jucat sub o mare presiune, dar am promovat şi asta e tot ce contează. Daca se vor investi bani, va fi OK. Eu le-am promis acestor băieţi că cine a dus greul va rămâne. Totuşi, trebuie investit, trebuie aduşi bani, că altfel nu avem nicio şansă“.

„Să vină banii la băieţi, că am răbdat destul“

Dacă Rapid va juca în Liga I, în sezonul viitor, în această vară, echipa va încasa o sumă importantă, de peste un milion de euro, din drepturile TV.

Eroul victoriei cu Academica Clinceni speră ca această sumă să fie folosită pentru a achita restanţele acumulate la nivelul lotului.

„Să vină banii la băieţi, că am răbdat destul! Pe Giuleşti e o atmosferă foarte plăcută şi s-a văzut şi astăzi. Am avut 1-0 la pauză şi am ieşit relaxaţi de la cabine, iar asta s-a văzut. E prima promovare pentru mine şi îmi pare bine că am făcut atâţia rapidişti fericiţi. Vom vedea cine mai rămâne aici, dar dacă rămânem ne vom face treaba cât mai bine“, a declarat Vlad Morar la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite