Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce echipa sa ar fi fost implicată în mafia pariurilor, alături de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii din Singapore au deschis un dosar mai amplu despre o serie de partide trucate de mafia pariurilor în care figurează şi un meci între Steaua şi DInamo Moscova, echipe antrenate la acea vreme de Laurenţiu Regehecampf şi Dan Petrescu.

Concret, anchetatorii din Singapore cerceteayă două partide ale Stelei, disputate în Antalya, în februarie 2013:

*Steaua – Sturm Graz 3-3
*Steaua – Dinamo Moscova 1-2

La ambele partide s-au pariat sume uriaşe în Asia, ceea ce, încă de acum doi ani a fost semnalat în presă, la vremea respectivă de „Gazeta Sporturilor“. Acum, anchetatorii din Singapore au şi deschis un dosar mai amplu despre o serie de partide trucate de mafia pariurilor în care figurează şi meciurile menţionate mai sus.

Ce ştim în acest moment?

*Că la ambele partide s-a pariat masiv online, cu puţin înainte de primul fluier al jocului, pe marcarea unui număr mare de goluri.

*La Steaua, antrenor era Laurenţiu Reghecampf.

*La Dinamo Moscova, antrenor era Dan Petrescu.

*Cantonamentul Stelei în Antalya şi meciurile de verificare din cadrul acelui stagiu au fost aranjate de Cristi Voicu, finul soţilor Reghecampf.

Prima reacţie a lui Dan Petrescu

"Nu e vorba de numele de meu, ci de numele echipei care a jucat. Pur şi simplu nu am nicio idee despre ce s-a întâmplat. M-am şi gândit la meciul ăla, dar nu îmi aduc prea bine minte meciul. Oricum, arbitri din meciurile amicale niciodată nu înţeleg ce fac ei pe acolo. Ori nu vor, ori vor altceva, mereu mă nemulţumesc. Eu am pregătit meciul ăla la victorie, ca orice meci, acum bine că au fost prinşi dacă a fost ceva acolo

Pată poate să rămână pe cei care au fost implicaţi", a spus Dan Petrescu pentru DolceSport. 

Culisele blaturilor de la meciurile Stelei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite