Petrolul se dezintegrează: jucătorii pleacă, antrenorul la fel. Rednic a dezvăluit toate schimbările care urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii au ajuns la cea de a cincea înfrângere consecutivă pe teren propriu şi au doar două victorii în ultimele şapte etape. Clasamentul ascunde, deocamdată, dezastrul de la Ploieşti, însă „Puriul“ a dat cărţile pe faţă.

Chiar şi după ultimul eşec, 1-2 cu Astra, Petrolul rămâne pe locul 3 în Liga I cu cinci runde înainte de încheierea campionatului. 

Chiar dacă poziţia ocupată, momentan, în ierarhia primului eşalon nu arată dezastrul de la club, în realitate, un alt colos din Liga I e aproape să fie doborât din cauza problemelor financiare.

De altfel, după partida cu Astra, chiar Mircea Rednic a vorbit la Digi Sport despre viitorul incert cu care se confruntă formaţia prahoveană.

Ce a spus?

„Lucrurile sunt clare, nu voi mai continua aici. Au fost câteva clauze care n-au fost acceptate, deci nu voi mai rămâne. Deja s-a şi discutat cu noul antrenor, am şi fost surprins, pentru că a luat legătura cu mine, mi-a cerut părerea. Despre cine e vorba? Eu am propus două nume: Mihai Teja şi Vali Sinescu, ţinând cont de ce se va întâmpla de la anul“, a fost prima dezvăluire făcută de Rednic legată de banca tehnică.

„S-a terminat un ciclu, foarte mulţi jucători de aici vor pleca, nu le mai stă gândul la Petrolul, vor veni alţi jucători. Obligatoriu trebuie să-ţi faci un proiect de 2-3 ani, cu tineri, cu jucători ambiţioşi“, a continuat „Puriul“, atunci când a fost chestionat despre situaţia lotului.

În încercarea de a găsi scuze pentru eşecul cu Astra, tehnicianul „lupilor“ a oferit o serie de explicaţii ridicole, invocând valoarea jucătorilor introduşi pe final de adversari.

„Ei au băgat trei jucători de echipă naţională, Budescu, Alibec, Spătaru, toţi internaţionali, iar jucătorii pe care i-am băgat noi n-au jucat la nivelul celor care au ieşit. Jocul s-a decis în ultimele zece minute, în care am fost obligat să-l schimb pe Peteleu, pentru că s-a accidentat. Fanchone n-a fost suficient de încălzit şi de matur, au fost două situaţii în care din zona lui s-a intrat şi s-a dat gol“, a spus Rednic.

Acesta i-a „înţepat“ pe spectatorii care i-au cerut demisia după eşecul cu Astra.

„Normal că te afectează că suporterii te apostrofează. Şi pe bună dreptate. Am pierdut cinci meciuri aici. Aşa e în fotbal. Dar ei uită că, într-un moment în care nimeni nu voia să vină aici, eu am venit. Când a venit insolvenţa puteam să zic că plec, că ştiam că lucrurile or să meargă spre rău. Nu-mi dau demisia acum, în momente grele ca acestea, nu antrenorul trebuie să plece primul“, a adăugat „Puriul“. 

Obiectivul meu e să termin pe locul 3 sezonul cu Petrolul. Mircea Rednic antrenor Petrolul  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite