Pandurii şi CFR Cluj s-au anihilat, scor 0-0. Gazdele au irosit un penalty

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două partide cu câte cinci goluri, ultimul meci al zilei de duminică, din etapa a doua, a consemnat un scor alb. Grigoraş n-a reuşit să-şi ia revanşa în faţa echipei care-l punea pe liber în decembrie 2013, deşi gorjenii au irosit o şansă mare de a marca.

Prima ocazie le-a aparţinut clujenilor, dar Jakolis (17) a ţintit bara lui Stanca, apoi Matulevicius (27) a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului, dar a reluat slab, din careu, dintr-o poziţie favorabilă. 

Răduţ a căzut destul de uşor în careul CFR-ului, centralul Marius Avram a apărat punctul cu var, dar execuţia lui Iorga a fost parată de Felgueiras (39). 

Au existat ocazii şi în partea secundă, dar tabela a rămas imaculată până la final. Deac (60) a şutat slab, din centrul careului, prilejuindu-i lui Stanca o paradă, iar în ultimul minut gorjenii au trecut de două ori pe lângă gol, prin Shalaj şi Nistor. 

S-a încheiat 0-0, al doilea egal din două meciuri pentru Pandurii, după un 1-1 cu CS U Craiova. CFR Cluj e cu gândul la returul de joi, de pe teren propriu, cu Dinamo Minsk (0-1 în Belarus), din turul trei preliminar al Ligii Europa. 

Echipele de start: 

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Elton da Silva, Christou, Momcilovici - Breeveld, P. Anton, D. Nistor, L. Iorga, Matulevicius, Răduţ

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, I. Rada, Larie, Camora - Christian,  Monroy - Jazvici, Jakolis, Deac - Guima

Vezi şi

Petrolul-FC Botoşani 4-1. Mutu a marcat cel mai rapid gol al sezonului, Tamuz a reuşit „dubla“. Portarul Lazăr a fost eroul negativ al oaspeţilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite