Simona Halep - Svetlana Kuzneţova, în semifinale la Sydney. Meciul a fost întrerupt la 5-4 pentru jucătoarea noastră şi se va relua vineri dimineaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena e invadată de apă
Arena e invadată de apă

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, care a început joi, cu o întârziere de patru ore şi jumătate, a fost oprit după 42 de minute, din cauza ploii, la scorul de 5-4 pentru sportiva română, înaintea serviciului rusoaicei.

Meciul dintre Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova se va relua vineri dimineaţă, au anunţat organizatorii. Partida va începe la ora 13. 0 locală (ora 04.00 în România) şi va fi pe Digisport 2.

Joi, întâlnirea a început cu o întârziere de patru ore şi jumătate şi a fost oprită după 42 de minute, la scorul de 5-4 pentru sportiva română, înaintea serviciului rusoaicei.

În cursul acestui prim set, la scorul de 4-3 şi 30-15 pentru Kuzneţova, meciul a mai fost oprit câteva minute deoarece o ploaie uşoară a făcut alunecoasă suprafaţa de joc de pe Ken Rosewall Arena. Întâlnirea a fost reluată după ştergerea terenului, apoi ploaia şi vântul s-au înteţit.

Mai multe reprize de precipitaţii au afectat programul celor două turnee de la Sydney, WTA şi ATP.

Astfel, meciurile din turneul ATP care nu s-au disputat din acest motiv au fost reprogramate pentru vineri, începând cu ora locală 10.30 (01.30 în România).

Primul meci de pe arena centrală este Bernard Tomic - Teimuraz Gabaşvili, urmat de Grigor Dimitrov - Alexander Dolgopolov, care se va relua de la scorul de 4-6, 6-3, 4-2, pentru bulgar. După aceste două partide ar putea fi programată semifinala feminină Halep - Kuzneţova.

Cealaltă semifinală, Belinda Bencic - Monica Puig, care a început, joi, pe un teren secundar, a fost oprită la scorul de 4-0 şi 15-0, în favoarea sportivei portoricane şi va continua tot vineri.

Ce şansă pentru Halep! Tragere la sorţi favorabilă la Australian Open

"Vin după ce îmi termin îngheţata!" Răspuns genial al Simonei Halep când a fost rechemată pe teren după o întrerupere cauzată de ploaia de la Sydney

Furtuna de la Sydney din cauza căreia meciul Simona Halep - Svetlana Kuzneţovaa fost amânat 

Darren Cahill a intervenit decisiv şi în meciul cu Svetlana Kuzneţova. Vezi AICI ce i-a spus Simonei Halep

 Vineri, zi infernală pentru Simona Halep. Semifinalele şi finala de la Sydney se  joacă în aceeaşi zi

CTP despre perechea Simona Halep- Darren Cahill: "E omul vieţii ei"

 Şarapova, aşa cum o visează mulţi bărbaţi. Vezi AICI ce bonus oferă rusoaica într-o ipostază incitantă

Faza zilei la meciul Simonei Halep: "Mişcă-te şi tu o dată, că te rog de o oră!"

Desfăşurarea meciului în format livetext:

Halep- Kuznetova 5-4. Simona nu i-a dat nicio şansă rusoaicei 

Halep- Kuznetova 4-4. Simona a făcut breakul

image

Se joacă din nou 

A reînceput ploaia. Meciul e întrerupt - Scorul în acest moment este 4-3 pentru Kuznetova şi 30-15 tot pentru ea în game ul al optulea.

Halep- Kuznetova 3-4. Game la zero reuşit de Simona

Halep- Kuznetova 2-4. Rusoaica se distanţează

Halep- Kuznetova 2-3. Un nou break al Kuznetovei

Halep- Kuznetova 2-2. Rusoaica a servit bine

Halep- Kuznetova 2-1. Simona îşi ia gameul pe serviciul ei

Halep- Kuznetova 1-1. Simona revine cu un break

Halep- Kuznetova 0-1. Rusoaica face breakul

image

Svetlana Kuzneţova FOTO AP 

Se joacă doar la fete.

Organizatorii au amânat meciurile de pe taboul masculin

UPDATE. Ploaia a oprit din nou meciurile de la Sydney.  

UPDATE. Meciurile s-au reluat la Sydney. Dolgopolov şi Dimitrov au intrat în set decisiv. După acest meci, va începe şi partida Simonei. 

Din păcate, Raluca Olaru şi Yaroslava Şvedova, din Kazahstan, au pierdut semifinala de la Sydney cu Martina Hingis şi Sania Mirza, 4-6, 6-3, 10-8 pentru cel mai bun dublu feminin. Olaru şi Şvedova conduceau cu 6-4 şi 2-1 cu break în momentul începerii ploii. 

UPDATE. Ploaia va întârzia startul meciului cel puţin o oră. "Câteva picături de ploaie", a glumit Darren Cahill pe Twitter, împreună cu un video care ne înfăţişează o furtună în toată regula. 

"Din cauza ploii, toate meciurile sunt oprite. Partidele se vor relua când ploaia se vor opri şi terenurile vor fi uscate", se arată pe siteul oficial.

Pe Ken Rosewall Arena, terenul principal, Alexandr Dolgopolov i-a luat primul set lui Grigor Dimitrov, 6-4, în momentul în care ploaia a oprit jocul. Partida Simonei va începe abia după încheierea acestui joc. 

Pe terenul unu, Raluca Olaru şi Yaroslava Shvedova au luat primul set perechii numărul unu în lume, formată din Martina Hinghis şi Sania Mirza! 6-4 şi 2-1 pentru dublul româno - kazah, în momentul în care a venit ploaia. 

Traseul Simonei şi al Svetlanei

Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova joacă  în semifinalele turneului de la Sydney, partidă care va putea fi urmărită în format livetext pe www.adevarul.ro.Pentru a ajunge în această fază, Simona le-a învins pe Caroline Garcia şi Karolina Pliskova, în vreme ce Svetlana a trecut de Coco Vandeweghe, Sabine Lisicki şi Sara Errani. 

Simona a declarat că stilul de joc al adversarei sale îi convine, dar s-a arătat deranjată de căldură. 

Halep şi Kuznetsova s-au mai întâlnit de cinci ori în circuitul WTA, bilanţul fiind de 3-2 pentru Halep:

*2011 (Miami): Victorie Kuznetsova 6-0, 6-4
*2011 (Toronto): Victorie Halep 4-6, 6-4, 6-3
*2013 (Roma): Victorie Halep 6-1, 6-1
*2014 (Stuttgart): Victorie Kuznetsova 7-5, 7-6
*2014 (French Open): Victorie Halep 6-2, 6-2

În vârstă de 30 de ani, Kuzneţova a câştigat două Grand Slamuri în cariera sa, US Open, în 2004, şi Roland Garrosul în 2009 şi a ocupat poziţia a doua în clasamentul WTA în 2007.În cazul unei victorii, Halep va juca vineri finala de la Sydney cu învingătoarea din a doua semifinală, Belinda Bencic (Elveţia) – Monica Puig (Puerto Rico), partidă programată de la ora 11.00.
Săptămâna viitoare, la Melbourne, începe primul Grand Slam al anului, Australian Open, Simona halep fiind a doua favorită a întrecerii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite