JO 2016: Dezamăgire mare la scrimă, Tiberiu Dolniceanu a fost eliminat în sferturi, acuză arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Dolniceanu
Tiberiu Dolniceanu

Favoritul numărul 5 la medalia de aur, Tiberiu Dolniceanu a încheiat concursul de sabie individual în faza sferturilor de finală.

UPDATE Tiberiu Dolniceanu a pierdut în sferturile de finală partida cu maghiarul Aron Szilagy, al treilea favorit al competiţiei. Tibi a fost învins cu 15-10, diferenţa făcându-se la ultimele atacuri. Dolniceanu s-a simţit frustrat de o decizie de arbitraj şi a fost dominat pe final de partidă.

Singura şansă a noastră la medalie la scrimă mai e în concursul de echipe al fetelor. 

”Nu înţeleg cum un arbitru poate să facă o asemenea greşeală. La 10-10 am avut tuşa clară. Dacă îmi dădea punctul mie se schimba situaţia pentru că eram pe val”, a declarat Dolniceanu. 

UPDATE Victorie dramatică a lui Tibi Dolniceanu în optimile de finală, 15-13 în meciul cu belgianul Seppe Van Holsbeke. Tibi va încrucişa sabia în sferturile de finală în jurul orei 21.40, adversarul său urmând a fi stabilit. 

*Tiberiu Dolniceanu a debutat cu un succes în concursul de sabie individual. El a câştigat argintul în concursul pe echipe la JO 2012, iar acum a trecut de chinezul Sun Wei, scor 15-7. În a doua confruntarea, în optimi, el îl va întâlni pe belgianul Seppe Van Holsbeke.

*Cu al 18-lea timp, 1:57.19, înotătorul Robert Glinţă a ratat calificarea în semifinalele probei de 200 de metri spate.

*Mălina Călugăreanu (19 ani) a ieşit din primul tur în concursul de floretă feminin. Ea a fost învinsă de Ana Beatriz Bulgao (Brazilia), scor 12-15.

*Halterofilul Dumitru Captari s-a clasat pe ultimul loc la categoria de 77 de kilograme. El a avut o încercare reuşită la 145 de kilograme, la smuls, dar a ratat de două ori la 150 de kilograme. N-a mai intrat în concurs la aruncat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite