Ianis Hagi, sub lupa statisticienilor: Toate cifrele românului şi nota primită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi, încântat după golul înscris, miercuri seară
Ianis Hagi, încântat după golul înscris, miercuri seară

Mijlocaşul român a revenit în primul „11“ al formaţiei din Glasgow, după două luni! Prilej pentru cei din presă de a analiza, amănunţit, prestaţia sa de miercuri seară, din meciul cu St. Johnstone.

Ianis Hagi a pierdut statutul său de titular la Rangers, în Scottish Premier League, după o victorie cu Livingston (2-0), la data de 25 octombrie. Atunci, românul a stat 84 de minute şi pe teren şi chiar a oferit o pasă de gol, în minutul 9, pentru Aribo. Ceva l-a nemulţumit însă pe antrenorul Steven Gerrard, fiindcă, în următoarele şase partide de campionat, Ianis n-a mai prins niciodată formula de start! Mai mult, în două dintre ele, nici măcar n-a jucat. Iar fără internaţionalul român, Rangers a mers perfect, câştigând toate confruntările din campionat.

Miercuri seară însă, după prestaţia sa bună din runda precedentă, în care a prins 28 de minute şi a pasat la golul de 2-1 în victoria cu Motherwell (3-1), Ianis a revenit printre titulari, în partida cu St. Johnstone (3-0). Şi a profitat de şansa oferită, după cum „Adevărul“ a scris aici: a contribuit la primul gol şi l-a înscris pe cel de al treilea.

Prestaţia românului a fost notată cu 7,4 de site-ul Sofa Score, care a scos şi cifrele şeptarului de la Rangers:

*47 de atingeri ale balonului, în cele 82 de minute în care s-a aflat pe teren.

*17 pase corecte din cele 21 încercate.

*Două şuturi dintre care unul a adus golul de 3-0.

*20 de dueluri în care a fost implicat, dintre care nouă au fost câştigate.

Nota primită de Ianis Hagi, 7,4, a fost a treia cea mai mare din echipa celor de la Rangers, după cele primite de Kamara (7,9) şi de Barisic (7,7).

VEZI GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite