Handbal: CSM Bucureşti a câştigat campionatul după un parcurs perfect!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a cucerit, marţi, al doilea titlu naţional consecutiv din palmares, reuşind performanţa să câştige toate meciurile din campionat de până acum.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a cucerit, marţi, al doilea titlu naţional consecutiv din palmares, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia U Alexandrion Cluj, cu scorul de 33-19 (16-8), în meci contând pentru penultima etapă a Ligii Naţionale.

Cu victoria de marţi seară, CSM Bucureşti acumulează 75 de puncte, în urma celor 25 de etape în care nu a fost învinsă, şi îşi trece în cont cel de-al doilea titlu naţional consecutiv. Pe locul secund se află vicecampioana HCM Baia Mare, cu 69 de puncte, cu o etapă înaintea finalului stagiunii.

În 2015, CSM Bucureşti a cucerit titlul naţional pentru prima dată în istoria sa şi a avut astfel dreptul de a evolua în Liga Campionilor, fiind calificată în prezent la Turneul Final Four de la Budapesta (7-8 mai).

Marţi seară, jucătoarele de la CSM Bucureşti au primit şi medaliile şi tricourile de campioane, iar în sezonul viitor vor evolua din nou faza grupelor Ligii Campionilor.

Ultima etapă a sezonului, a 26-a, programează chiar derbiul HCM Baia Mare-CSM Bucureşti (vineri, de la ora 18.00), dar rezultatul nu mai poate afecta performanţa echipei din Capitală, mai scrie news.ro.

Celelalte meciuri programate în ultima etapă sunt: U Alexandrion Cluj-HCM Râmnicu Vâlcea (tot vineri), Rapid Bucureşti-SCM Craiova, Măgura Cisnădie-Unirea Slobozia, HC Zalău-Corona Braşov, Dunărea Brăila-HCM Roman şi HC Alba Sebeş-CSM Ploieşti (toate sâmbătă).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite