Halep - Ruse, un meci pentru bani de shopping: Ce sumă va primi învingătoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Fanii tenisului din ţară se vor răsfăţa, încă de la începutul anului, cu un duel în care cea mai bună jucătoare din România va înfrunta o sportivă promiţătoare, care, de curând, a intrat în Top 100.

Simona Halep (20 WTA) - Gabriela Ruse (87 WTA) a fost un meci fără istoric, când cele două jucătoare s-au înfruntat, dată trecută, la Cluj, după cum „Adevărul“ a amintit aici.

Şi, de această dată, Simona va avea prima şansă, având în vedere jocul şi experienţa ei superioare. De fapt, cele mai multe românce din circuitul WTA sunt timorate, când ajung faţă în faţă cu Halep, aşa că Simona a avut mai mereu partide lejere, când şi-a întâlnit compatrioatele, în diferite turnee.

Dincolo de miza sportivă, meciul programat pentru noaptea de miercuri spre joi, nu mai devreme de ora 03.30 (Digi Sport 2), pune la bătaie şi o sumă de bani, ce-i drept una destul de mică, cât să ajungă pentru o sesiune de shopping. Mai ales dacă vorbim despre Simona Halep care, după cum a arătat „Adevărul“ aici, ocupă locul 4 în clasamentul all-time al premiilor aduntate în tenisul feminin.

Aşadar, învingătoarea meciului Halep - Ruse va primi 13.619 euro pentru accederea în sferturi. Iată sumele puse în joc, la Melbourne Summer Set:

*Turul I: 4.572 euro

*Turul II: 7.816 de euro

*Sferturi: 13.619 euro

*Semifinale: 23.932 euro

*Finalista: 42.523 euro

*Campioana: 76.816 euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite