Halep, prima reacţie după o victorie mare: Simona, anunţ dătător de speranţe în privinţa unui nou titlu de Grand Slam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (7 WTA) şi-a egalat cel mai bun rezultat la Wimbledon, atingerea semifinalelor, şi inclusiv ea simte că un triumf uriaş pe iarbă e tot mai aproape.

Simona Halep e cea mai constantă jucătoare din circuitul feminin, însă, după cum a admis şi ea, iarba n-a fost niciodată suprafaţa ei preferată.

Chiar şi aşa însă, constănţeanca a avut până în acest an o semifinală la Wimbledon 2014 şi două sferturi la All-England Club, în 2016 şi 2017. 

Iar la ce joacă acum Simona, specialiştii o consideră principala favorită la Wimbledon 2019. Inclusiv Halep simte că un triumf e din ce în ce mai aproape, iar declaraţia pe care a oferit-o pe teren, imediat după victoria cu Zhang (50 WTA) în sferturi, confirmă acest lucru.

Ce a spus Simona Halep?

*Ştiam că ea va lovi tare fiecare minge. Ştiam că va fi greu pentru mine. Ştiam că trebuie să fiu puternică şi să joc bine. Am stat bine fizic şi mental, am energie, mă simt bine, sănătoasă. Joc cel mai bun sezon al meu pe iarbă. Nu mă uit la meciurile adversarelor. O să mă pregătesc să fiu gata pentru semifinală şi să mă bucur de următorul meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite