Halep, acuzată pe nedrept: Ce a scris un site australian despre o decizie a Simonei în finala cu Wozniacki

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO: Guliver / GettyImages
Simona Halep. FOTO: Guliver / GettyImages

Dacă Victor Hănescu a ironizat-o pe sportiva din Danemarca, spunând că s-a dat lovită în decisiv, şi Halep a fost suspectată că a făcut acelaşi lucru, însă în setul doi.

Halep a fost într-o suferinţă vizibilă, sâmbătă, în ultimul act de la Australian Open, însă s-au găsit şi unii care au insinuat că românca a exagerat! 

Potrivit Digi Sport, care a citat site-ul Seven Sport, Simona a fost arătată cu degetul pentru time-out-ul cerut în setul doi.

„A încercat Simona să se joace cu mintea lui Wozniacki? Întoarcerea uimitoare din setul secund i-a pus pe mulţi pe gânduri, dacă acea pauză a fost luată pentru a o scoate din joc pe Wozniacki“, au scris australienii.

Acuzele aduse Simonei sunt nefondate, în condiţiile în care, după finala pierdută, românca a fost internată patru ore la un spital din Melbourne, întrucât a acuzat o stare de deshidratare.

CITEŞTE ŞI:

*Magnifica Simona: Presa din Australia scrie că meciurile Simonei au salvat atât spectacolul, cât şi tenisul feminin

*Halep, locul 2 mondial începând de astăzi: Cât a rezistat pe prima poziţie şi ce românce sunt acum în Top 100

*Mai joacă Halep pentru România? Răspunsul Simonei despre Fed Cup şi programul ei în următoarea perioadă

A fost atât de cald pe teren. În decisiv, mă gândeam că avusesem şansele mele să mă duc la 3-0 şi la 4-1 şi nu le luasem. Poate că nu e ziua mea, mi-am zis. Dar eram dispusă să dau totul, să joc agresiv. Apoi, visul a devenit realitate. Caroline Wozniacki 1 WTA  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite