Francezii îl arată cu degetul pe Bănel Nicoliţă: „Şi-a lăsat locuinţa într-o stare deplorabilă“. Cum se apără jucătorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă
Bănel Nicoliţă

Mijlocaşul de 29 de ani e liber de contract în acest moment, însă despărţirea de ultima echipă la care a evoluat a produs un mare scandal.

Bănel Nicoliţă a fost transferat de la Steaua la Saint-Etienne, în sezonul 2011-2012, însă după două sezoane petrecute la această grupare, francezii l-au împrumutat la o altă echipă din prima ligă din Hexagon, FC Nantes.

Nicoliţă a bifat 17 meciuri şi un gol la Nantes, în stagiunea trecută, după care i-a expirat împrumutul şi a fost pus pe liber şi de Saint-Etienne. Numai că fotbalistul susţine că are două salarii de primit de la Nantes, iar de aici s-a născut un mare scandal. 

Oficialii clubului susţin că n-au achitat ultimele două rate din contractul românului, întrucât acesta a avut un comportament neadecvat: nu şi-a plătit chiria şi şi-a lăsat locuinţa într-o stare deplorabilă!

„Sper că oficiul forţelor de muncă va fi mai generos cu el decât noi“, a declarat Franck Kita, directorul general al celor de la FC Nantes.

Nicoliţă: „Vreau să fiu respectat“

Contactat de Dolce Sport, Nicoliţă a comentat acuzele venite dinspre fosta sa echipă.

„Nu vreau să intru într-un conflict cu FC Nantes. Spun doar atât. mi-am achitat toate sumele de bani aferente chiriei în perioada petrecută în Franţa şi, în plus, în privinţa apartamentului nu e niciun fel de problemă. Vreau ca lucrurile să se clarifice din toate punctele de vedere şi să fiu respectat, aşa cum am respectat şi eu acest club“, a declarat Nicoliţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite