FOTO Serenei Williams i-au murit lăudătorii. Cum a ajuns să se laude singură  jucătoarea de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Wiliiams a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care vrea să le arate numeroşilor săi fani că a reuşit să revină la forma fizică din timpul în care domina tenisul mondial

Williams a simţit nevoia să se laude cu felul în care arată acum, comentariul de la poza postată pe contul personal de Instagram fiind edificator: ”Chiar şi într-o zi de pauză, trebuie să îmi reamintesc că sunt frumoasă şi puternică. Sunt foarte recunoscătoare pentru aceşti pantaloni. Aveam nevoie de ei azi”, a scris Serena pe Instagram.

Americanca în vârstă de 37 de ani nu s-a putut mândri niciodată cu o constituţie filiformă. Serena are o înălţime de 1.75 metri şi în vremurile în care era la apogeul pregătirii fizice cântărea apoximativ 70 de kilograme. Imediat după ce a năcut însă, în septembrie 2017, americanca a luat proporţii, gurile rele estimimând că ajunsese să cântărească peste 90 de kilograme.

La primul turneu de Grand Slam al anului, presa din Australia a remarcat faptul că Serena este mult mai suplă şi estima că ar fi ajuns la aproximativ 72 de kilograme, aproape de greutatea ideală.
 

        View this post on Instagram                   Even on relaxing day I often need to remind myself I am beautiful and strong. I seriously am grateful for these pants. I needed them today. @serena A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Feb 20, 2019 at 8:56am PST
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite