FOTO Ce a făcut Maria Şarapova a doua zi după ce şi-a anunţat dopajul! Rusoaica e cu adevărat o mare vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Maria Şarapova a detonat bomba în sportul mondial, anunţând că a fost depistată pozitiv la un control anti-doping derulat la Australian Open.

Şarapova a fost suspendată provizoriu începând cu data de 12 martie, dar pe rusoaică o aşteaptă o pedeapsă destul de consistentă, ea putând încasa maximum patru ani de suspendare. 

La conferinţa de presă deşfăşurată la Los Angeles, Maria a încercat să pară stăpână pe sine, ba chiar a avut o aroganţă spunând că nu-ţi putea anunţa retragerea pe un covor atât de urât precum cel al hotelului în care a vorbit presei. 

Deşi multă lume s-ar fi aşteptat ca Şarapova să se ascundă după acest incident, rusoaica a ieşit în lume chiar a doua zi. Şi unde credeţi că s-a dus? La piaţă! Maria Şarapova s-a plimbat  printre rafturile cu legume şi fructe de la un magazin Whole Food din LA, uitându-se cu atenţie la produse şi umplând coşul cu proaspături. Evident, Şarapova a fost identificată uşor de cei din magazin, atrăgând toate privirile. Lucru care nu a deranjat-o deloc pe frumoasa sportivă. 

 O nouă bombă în lumea tenisului: "Rafael Nadal a fost suspendat şapte luni!"

Vezi AICI prima reacţie a Simonei Halep cu privire la suspendarea Mariei Şarapova

'Cât de proastă să fii ca să faci asta? A distrus o afacere de milioane' Reacţie violentă la adresa Mariei Şarapova

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite