FOTO Dragoste cu un uriaş! Cine este iubitul Elinei Svitolina, ucraineanca ce îi poate răpi Simonei Halep calificarea în semifinalele turneului Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elina Svitolina este adversara de azi a Simonei Halep, în ultimul meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, care se desfăşoară la Singapore.

Partida va începe la ora 14.30 şi va fi precedată de cea dintre Caroline Garcia şi Caroline Wozniacki, care începe la ora 11.00. Halep şi Svitolina s-au întâlnit de patru ori până acum, Elina, scorul fiind egal 2-2. 

De remarcat că ultimele trei meciuri au avut loc anul acesta, an în care s-au petrecut foarte multe lucruri în viaţa sportivei din Odesa. Svitolina (23 de ani) a câştigat cinci turnee WTA în 2017, mai mult decât reuşise în ceilalţi ani de când e în tenis. În total, ea are 9 trofee la simplu.

Tot din 2017, Svitolinei îi merge bine şi în dragoste. Ea s a- cuplat la începutul anului cu un jucător englez de cricket, Reece Topley, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire, Topley are tot 23 de ani şi se trage dintr-o familie celebră de jucători de cricket.

Cei doi formează un cuplu destul de reuşit, chiar dacă Topley este mai înalt cu 27 de centimetri decât Svitolina. Ea are 1,74 metri, iar el 2,01 metri.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite