FOTO Cum arată acum femeia care i-a dat şah-mat lui Gică Popescu pentru a se mărita cu Gheorghe Craioveanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii internaţionali români Gică Popescu şi Gheorghe Craioveanu au fost protagoniştii uneia dintre cele mai urâte poveşti din fotbalul nostru.

Deşi erau prieteni, cei doi olteni au stricat definitiv şi iremedial relaţiile din cauza unei femei. Este vorba despre Oana Deselnicu, fiica fostului fotbalist al Universităţii Craiova, Petre Deselnicu. La începutul anilor 1990 aceasta a fost iubita lui Gică Popescu, locuind cu el în Olanda, unde Popescu juca la PSV Eindhoven. 

Baciul avea chiar gânduri de căsătorie, numai că Oanei i-a căzut cu tronc un alt fotbalist. Este vorba despre Gică Craioveanu şi fără prea multe explicaţii l-a părăsit pe Popescu pentru acesta. Ea s-a măritat cu Craioveanu şi împreună au un băiat, Codruţ, care acum are 24 de ani. Mariajul Oanei cu Gică s-a terminat însă acum mai bine de cincisprezece ani, Craioveanu căsătorindu-se ulterior cu o spanioloaică, Gema, care i-a dăruit alţi doi copii, Alejandro (15 ani) şi Adriana (8 ani).

După divorţul de Craioveanu, Oana Deselnicu (foto jos) a răams tot în Spania, stabilindu-se la Villareal, unde locuieşte şi acum alături de fiul ei.

Cât despre Gică Popescu, acesta n-a digerat niciodată "şah-matul" pe care l-a primit şi a făcut în aşa fel încât Craioveanu să ajungă extrem de rar pe la echipa naţională. Avându-i alături pe Hagi, Petrescu sau Ilie Dumitrescu, el l-a influenţat pe Iordănescu să nu-l cheme pe Craioveanu, iar acesta s-a conformat şi pentru a evita un eventual conflict la echipa naţională. Aşa se explică faptul că Gică Craioveanu are doar 25 de selecţii la lot, deşi a jucat 11 ani în Spania, unde a înscris 70 de goluri. Mai mult decât atât, în 1994, el era golgheterul campionatului României, dar n-a prins lotul pentru CM din America. Peste ani, Popescu şi-a întemeiat şi el o familie, devenind cumnat cu Gică Hagi. El şi soţia sa Luminiţa au o fată şi un băiat. Relaţiile cu Gică Craioveanu au rămas însă foarte reci, chiar dacă viaţa i-a adus de câteva ori faţă în faţă.

image

Steaua- FC Zurich, azi, ora 20.00: eroul elveţienilor e un fost mare stelist

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite