FCSB ţine aproape de CFR. A trecut de Farul în primul meci din play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCSB
FCSB

FCSB era obligată să câştige meciul cu Farul pentru a mai spera că ar putea să câştige campionatul, după ce echipa de pe primul loc în sezonul regulat, CFR, a trecut de Voluntari cu 3-1.

E perioada în care nimeni nu mai trebuie să facă paşi greşiţi. Dacă vrei să ajungi pe primul loc al Ligii 1 atunci trebuie să câştigi cât mai multe puncte în play-off. Fiind vorba de FCSB, ”foamea” de puncte e şi mai mare, echipa patronată de Gigi Becali fiind obligată la victorii pe bandă rulantă pentru a se apropia de CFR.

FCSB a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei I a play-off-ului Ligii 1. La oaspeţi, Dussaut a primit două galbene în acelaşi timp, a anunţat news.ro. El a comis un prim fault asupra lui Tănase, arbitrul a lăsat avantaj şi francezul l-a faultat şi pe Octavian Popescu. Centralul Rusandu a oprit jocul, i-a artătat de două ori cartonaşul galben fotbalistului echipei Farul şi l-a eliminat, în minutul 78, la scorul de 1-0. Bucureştenii se menţin la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Au marcat: Edjouma '66, Octavian Popescu '85.

1-0, min. 66: Octavian Popescu a şutat la poartă, Aioani a respins în faţă şi Edjouma a împins cu capul balonul în plasă;

2-0, min 85: Şut a recuperat un balon din picioarele lui Purece, la mijlocul terenului, i-a pasat lui Octavian Popescu, care a pătruns prin zona centrală şi l-a învins pe portarul Aioani.

FCSB: Târnovanu - Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Ovidiu Popescu '80), Edjouma (Şut '76), Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Mamut (Fl. Coman '46), Octavian Popescu (Oaidă '87). Antrenor Toni Petrea;

Farul: Aioani - Boboc, Larie, Mladen, De Nooijer - Grameni (Purece '67), Artean, Radaslavescu (Sîrbu '84) - R. Moldoveanu (Ad. Petre '67), Betancor (Sali '84), Ciobanu (Dussaut '46). Antrenor Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite