"Falemi se ascunde ca un infractor de rând ca să nu-şi plătească datoriile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nana Falemi

Firma Porsche Auto România îl acuză pe fostul fotbalist al Stelei că "fuge" de plata unei datorii de la sfârşitul anului 2011.

Conform unui comunicat trimis pe gsp.ro de Porsche Auto, fotbalistul mai are de achitat aproximatiiv 18.500 de lei pentru un Audi A 6 pe care şi l-a achiziţionat. Pe lângă faptul că a demarat procedurile legale, societata amintită a ţinut să şi denigreze imaginea lui Nana Falemi, pe care-l acuză că se comportă precum un infractor de rând

"Considerăm atitudinea domnului Falemi una  lipsită de raţionament, acesta acţionînd conform tiparelor infractorilor de rînd, în ciuda faptului că este o persoană publică şi care beneficiază de o situaţie materială aparent stabilă.

Totodată, vă aducem la cunoştinţă faptul că urmează a se demara procedura executării silite împotriva debitorului, în acest sens se vor institui popriri pe conturile acestuia şi i se va pune sechestru atît pe bunurile mobile (autoturism ce constituie obiectul prezentului diferend) cât şi pe bunurile imobile până la repararea prejudiciul creat.

De asemenea, intentionăm a depune şi o plângere penală împotriva acestuia pentru săvîrşirea infracţiunea de înşelăciune, prin această acţiune urmărim atât recuperarea prejudiciului cât şi identificarea domnului Falemi, având în vedere că de ceva vreme acesta se ascunde ca un infractor", se arată în comunicatul trimis gsp.ro

Nana Falemi este în prezent analist la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite