Explicaţiile pentru eşecul Petrolului Ploieşti cu Dinamo Zagreb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul Ploieşti a pierdut cea dintâi manşă din întâlnirea cu Dinamo Zagreb, disputată joi şi încheiată cu 3-1 în favoarea oaspeţilor. Răzvan Lucescu, antrenorul prahovenilor, a încercat să găsească motivele eşecului de pe teren propriu. Returul se va disputa pe 28 august, miza fiind calificarea în grupele Europa League.

„Diferenţa s-a făcut de experienţa internaţională dintre cele două echipe. Am reuşit să egalăm, iar în a doua repriză am intrat cu determinare. Nu am fructificat ocaziile importante, iar la singura ocazie cînd ne-au surprins au reuşit să marcheze.

La acest nivel nu ai voie să faci greşeli. Jocul s-a rupt pentru că n-am marcat la început, iar ei au înscris. Avem calitate şi forţă să marcăm trei goluri, dar lucrurile sînt foare importante. A fost o eliminare gratuită la Geraldo. Arbitrul ne-a scos un jucător important din lot. Mie îmi pare rău de evoluţia foarte bună din a doua repriză. Ei în a doua parte au avut două faze, două goluri. Noi trebuie să dăm totul la retur, trebuie să avem un echilibru“, a declarat Răzvan Lucescu pentru sport.ro.

Petrolul-Dinamo Zagreb 1-3. Ploieştenii cu ocaziile, croaţii cu golurile."Lupii", tot mai departe de grupele Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite